1. Guest,
    We need good tech writers that are willing to help out here at ZL-OA. If you like taking photos of jobs as you perform the steps on your repairs, have historical ads/documents from old magazines, or any else you think belongs in the Technical Library than you might be able to help. Send a private message to Furchin, Mudrunner88, Chris, Jarney, Wuputt, or Markus56 and we can lead you in the right direction to get started.
    Dismiss Notice

Need to Bleed??

jgonzo Sep 23, 2011

  1. jd2ndzl

    jd2ndzl New Member

    15
    3
    3
    Changed brake fluid found return port plugged brakes working good now. Clutch would start slipping bad the more I rode was good when it was cold out. Changed fluid and found return port plugged bad too went for ride and clutch locked in tight with zero slipping. Just wanted to put up results in hopes that it helps someone else with problems glad I didn’t start tearing clutch apart. Thanks everyone for help.
     
    R. J. likes this.
  2. 87kawzl

    87kawzl Supporting Member

    1,489
    127
    158
    Those fluids get nasty over the years. Every year or two a quick fluid swap is much easier to deal with than going through the complete system and scrubbing the grunge out when they start acting up.

    Furchin for the win on diagnosis!
     
    R. J. likes this.
  3. furchin

    furchin ZL-OA Co-owner Staff Member Administrator Super Moderator Supporting Member

    2,102
    55
    143
    Good to hear that everything is working as it should now.
     

Share This Page